1. Tot va començar… / Todo empezó…

1. Tot va començar… / Todo empezó…

  • Autor de la entrada:
 
 1. Tot va començar…
…Tot va començar arrel de no poder fer una regata transatlàntica a dos en Figaro, la WOW’12. Portàvem uns sis mesos treballant en la recerca de patrocinador… la Mary Jo… la Sònia… però finalment la regata es va anul·lar. Aleshores jo m’acabava de vendre l’anterior Peter Punk i quan vaig tornar a finals de juliol de fer de marinera en el Mil Fars vaig decidir comprar-me el Mini-519… a qui evidentment anomenaria Peter Punk (volia canviar el barco… però no la seva ànima)… i vaig començar a fer milles… necessitava 1.000 milles en regata més un recorregut de 1.000 milles fora de regata… ho exigia la classe Mini per a poder fer la Mini Transat… i a finals de març vaig aconseguir col·locar-me pels pèls la darrera a la llista dels qui farien la Mini Transat 2013. No podia contenir l’alegria i vaig comunicar-ho per “whatsapp” a tothom! …Faré la Mini Transat!!!
Sortosament el Club de Vela Calella em va donar el seu suport i la seva escalfor. La Fundació per la Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) aportava Gaes i equipaven amb Helly Hansen a tots els navegant espanyols que faríem la regata. Malauradament només vam arribar 4 a la línia de sortida dels 9 que teníem possibilitats de ser-hi. Dels 4 només arribarien 2 a Guadalupe.
S’havien incorporat a l’equip la Seny, la Núria, la Creu, la Marta i la Laurence, i així tot era més fàcil! Estàven a tope buscant patrocini fins a l’últim moment i van preparar una festa per acomiadar-me! Només tenia dos mesos per preparar el Peter Punk… i els angelets van començar a aparèixer… en Pol, l’Albert, l’Andrés, el J.R., el José, el Pau, l’Àlex, el Peter…
 
 
1. Todo empezó…

…Todo empezó a raíz de no poder hacer una regata transatlántica a dos en Figaro , la WOW’12 . Llevábamos unos seis meses trabajando en la búsqueda de patrocinador… Mary Jo.. Sonia … pero finalmente la regata se anuló . Entonces yo me acababa de vender el anterior Peter Punk y cuando volví a finales de Julio de hacer de marinera en el Mil Fars decidí comprarme el Mini -519… que evidentemente llamaría Peter Punk ( quería cambiar el barco… pero no su alma )… y empecé a hacer millas… necesitaba 1.000 millas en regata más un recorrido de 1.000 millas fuera de regata… lo exigía la clase Mini para poder hacer la Mini Transat… y a finales de Marzo logré colocarme por los pelos la última en la lista de los que harían la Mini Transat 2013. No podía contener la alegría y empecé a comunicarlo por ” whatsapp ” a todos!… Haré la Mini Transat!!!

Afortunadamente el Club de Vela Calella me dio su apoyo y su calor . La Fundación para la Navegación Oceánica de Barcelona ( FNOB ) aportaba Gaes y equipaban con Helly Hansen a todos los navegantes españoles que haríamos la regata . Desgraciadamente sólo llegamos 4 en la línea de salida de los 9 que teníamos posibilidades de estar. De los 4 sólo llegarían 2 a Guadalupe .

Se habían incorporado al equipo Seny, Nuria, Cruz , Marta y Laurence , y así todo era más fácil ! Estaban a tope buscando patrocinio hasta el último momento y prepararon una fiesta para despedirme ! Sólo tenía dos meses para preparar el Peter Punk… y los ángelitos empezaron a aparecer… Pol, Albert, Andrés, J.R., José, Pau, Àlex, Peter…